imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple bi mogao ponuditi 3u1 paket pretplata na usluge


Apple navodno planira predstaviti paket pretplata na usluge koji bi grupirao tvrtkine kvalitetne sadržaje kao što su TV emisije, Apple Music i digitalne časopise u jedan paket.

Prema The Informationu, u izradi je usluga pretplate koja pruža pristup Appleovim originalnim TV emisijama, Apple Musicu i digitalnim časopisima u isto vrijeme. Do sada je poznato da je Apple naručio nekoliko TV emisija, od komedija do drama, ali jednostavno nije bilo jasno gdje i kako će one biti dostupne.

Tvrtkine prve dvije TV emisije, ‘Planet of the Apps’ i ‘Carpool Karaoke: The Series’ debitirale su na Apple Musicu besplatno za sve one koji su imali pretplatu na tu uslugu. Međutim, ta pretplata neće biti održiva u slučaju stotina serija, stoga se predstavljanje pretplatničkog paketa čini kao logičan potez.

Paralelno tome, već je neko vrijeme poznato da Apple planira lansirati vlastitu pretplatnu na digitalne vijesti koja će povezati Apple News s nedavno kupljenom uslugom pretplate Texturemagazinea. Texture trenutno pruža neograničeni pristup 200 digitalnih časopisa svima koji imaju mjesečnu pretplatu u iznosu od 10 dolara. Govorimo o kvalitetnom sadržaju kao što je časopis People, Time, Forbes, ELLE, National Geographic, Rolling Stone ili Vogue.

Dakle, imamo tri zasebne usluge koje Apple nudi – glazba, časopisi i serije – koje već postoje ili će uskoro biti predstavljene. Povezati te tri usluge i prodavati ih u pretplatničkom paketu bi mogao biti logičan korak. Jedina pitanja koja preostaju su: kada, kako i koliko…

Ako su podatci koje je The Information pružio točni, Apple će također prodavati navedene usluge zasebno, a paket će biti samo prilika za pretplatu po nešto nižoj cijeni. Prema ranijim vijestima, Appleove prve originalne TV emisije će imati svoj debi između ožujka i ljeta 2019. godine. Tada se očekuju i detalji o paketu usluga.

Izvor: MacRumors

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!