imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

AirPower je navodno u fazi masovne proizvodnje!


Godinu i pol dana je brzo prošlo, a toliko je Appleu trebalo da sastavi potrebnu tehnologiju. Ali sada bi, konačno, mogli biti gotovi.

U rujnu 2017., prije otprilike godinu i pol dana, Apple je predstavio svoj bežični punjač, AirPower. Na slikama… od tada nismo imali priliku vidjeti punjač koji može puniti tri uređaja istovremeno, uživo u akciji.

Nakon predstavljanja, mislili smo da etiketa “stiže uskoro” znači samo nekoliko mjeseci čekanja i da će se uređaj uskoro naći na policama trgovina. Nastavili smo s čekanjem, Apple nije rekao ni riječi o njemu, a mi smo polako počeli odustajati od te ideje.

S vremena na vrijeme, malena zraka sunca bi se probila kroz tamne oblake. Očekivali smo ga prošlog ožujka i rujna, zatim je bilo glasina u lipnju, a vidjeli smo i nekoliko povezanih oglasa za posao. Vidjeli smo sve, osim jedne stvari: samog uređaja. Sada je s nebesa stigao sljedeći znak.

Web-stranica kineskog ChargerLAB-a tvrdi, na temelju informacija iznutra, da je AirPower sada stigao u fazu masovne proizvodnje, i to u pogonima kineske tvrtke, Luxshare Precision. I uskoro bi mogao biti dostupan svima. Štoviše, u sljedećoj objavi su obavijestili svijet da Pegatron također zauzima svoju ulogu kao sekundarni proizvođač.

Dok uređaj ne stigne, možemo učiniti samo jednu stvar: zadržati vjeru…

Izvor: MacRumors

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!