imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

_PRISM – Upotpunite svijet


Današnja aplikacija je puzzle igra koja bi vas mogla spasiti od potpunog iscrpljenja. Pogledajmo što _PRISM može učiniti.

Ponekad se osjećate iscrpljeno i treba vam pola sata u kojima nećete raditi ništa kako biste ponovno pokrenuli vaš sustav i da bi ponovno radili na 100%. _PRISM je nešto što bi vam moglo pomoći da se opustite, i sve što trebate učiniti je platiti 24.99 kuna za njega.

To je puzzle igra koja sadrži 13 razina. Možete skupljati bodove pomicanjem i organiziranjem različitih geometrijskih oblika kako biste mogli prelaziti s razine na razinu. Uz pomoć žiroskopa vašeg telefona se možete okretati u prostoru i možete pretvoriti svaki predmet onako kako želite. Svaka razina je savršena s vrlo visokim standardom.

Iako aplikacija ne zahtijeva iznimno jak hardver, za ugodnije iskustvo igranja, preporučuje se instalirati ju barem na iPhone 7 ili iPad 2018. Isprobajte ju i podijelite vaše iskustvo s nama.

Preuzmite _PRISM s App Storea (iPhone, iPad – 24.99 HRK)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!