imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

6,1-inčni iPhone X mogao bi biti pravi hit ove godine


Prema informacijama dobavljača, Apple je naručio velike količine komponenti za ogromne iPhone X s LCD zaslonima. Bi li veće dimenzije i manja cijena mogle biti hit sljedeće božićne sezone?

Prve informacije o iPhoneima koji se očekuju ove godine počele su kolati još u siječnju. Do sada se ništa nije promijenilo – najveći hit ove godine mogao bi biti jeftiniji 6,1-inčni iPhone X s LCD zaslonom. To i ima smisla jer se Apple zbilja raspištoljio u pogledu cijena uređaja s OLED tehnologijom.

Premda je najvjerojatniji plan uvesti OLED tehnologiju u sve nove uređaje, Apple će predstaviti i mobitel s LCD zaslonom i svim novim značajkama iPhonea X. Ako su glasine točne, Touch ID postat će stvar prošlosti i biti u potpunosti zamijenjen prepoznavanjem lica. Dakle, očekujemo 5,8-inčni OLED model, 6,5-inčni OLED model i 6,1-inčni LCD model niže cijene (6-700 dolara).

Prema navodima dobavljača, Apple je naručio ogromne količine komponenti za proizvodnju tih uređaja. Plus modeli i ove su godine jako traženi, pa bi veći model po manjoj cijeni bio dobitna kombinacija.

Ako je vjerovati Rambu, razvojnom programeru koji se odlično snalazi među informacijama skrivenim u izvornim kodovima, sva tri modela imat će Face ID. Čak je otkrio indicije da nas čeka iPad s Face ID-om. To bi moglo značiti da će i linija iPada doživjeti potpuno osvježenje u rujnu ove godine.

Izvor: Apple Insider

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!