imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

4K Apple TV će imati jake specifikacije


Konačno ćemo dobiti ono čemu smo toliko dugo nadali: jak procesor, dovoljno RAM-a, i podršku za 4K. To je ono što možemo očekivati od ažuriranog Apple TV-a sutra navečer. Što je Appleov cilj s ovim ažuriranjem?

Dva poznata imena i pojam koji je nadmašio sva očekivanja u smislu curenja informacija ove godine: Guilherme Rambo i Steve Troughton-Smith sutra bi mogli doseći visine Marka Gurmana i Ming-Chi Kuoa u pogledu slave. Oni su očito bili ti koji su pružali najtočnije informacije u zadnje vrijeme, informacije koje možemo uzeti zdravo za gotovo čak i dan prije Keynotea. Znamo sve ne samo o iPhoneu X već i o Apple Watchu i Apple TV-u.

Još jedan izvor koji smo često citirali, iOS 11 GM kod učinio je 4K Apple TV pouzdanom informacijom; sadržavat će 3GB RAM-a i dobit će iPad Pro A10X Fusion procesor koji će napokon omogućiti izvedbu na razini s kojom će moći konkurirati najboljim konzolama. Trenutno dostupna 4. generacija Apple TV-a sadrži A8 čip i 2GB RAM-a. Ta generacija procesora bi vam mogla biti poznata s iPhonea 6; s A10X, promjena će biti značajna.

Kao što znamo, Apple TV je počeo kao hobi projekt i nikada nije stvarno ostvario bilo kakvu dobit, iako je bio zaista lijep dodatak Appleovom ekosustavu. Ne bismo rekli da je ovo ažuriranje bilo potpuno nužno, ali ima ljudi koji redovito koriste Apple TV, pa bi nekoliko zanimljivih stvari moglo nastati iz jakog hardwarea.

Izvor: 9to5mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!