imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

24me vaš pametni osobni asistent


Da budemo iskreni, ime ‘mobilni telefon’ je pomalo zastarjelo, budući da ove uređaje koristimo u mnoge druge svrhe, a ne samo za pozivanje. Na primjer, možemo upravljati našim zadatcima, postaviti podsjetnike, stvoriti događaje i bilješke. Sve to zahtjeva učinkovitu aplikaciju.

App Store je pun aplikacija koje vam mogu pomoći da organizirate vaše događaje ili zadatke. Možete pronaći zaista dobre aplikacije za vaše planove, a jedna od njih je i 24me Smart Personal Assistant. Dostupna je za iPhone, iPad i Apple Watch, a podržava i Shortcuts, najnoviju pametnu značajku iOS-a koja koristi Siri.

Pomoću ove nagrađivane aplikacije imat ćete priliku povećati vašu produktivnost stvaranjem popisa obveza, događaja, podsjetnika, bilješki i mnogih drugih važnih stvari na intuitivan način.

Aplikacija uz vertikalni, nudi i pejsažni prikaz. Vidjet ćete minimalističko i moderno korisničko sučelje koje vam pomaže organizirati vaše zadatke dnevnim, tjednim i mjesečnim pregledima kao sažetak. Uz to, korisnici dobivaju informacije o lokaciji njihovog sljedećeg sastanka i informacije o tome koliko će im vremena otprilike trebati da tamo stignu. Zahvaljujući pametnim obavijestima, aplikacija će vas podsjetiti u koje vrijeme biste trebali krenuti s obzirom na trenutnu situaciju u prometu na vašoj planiranoj ruti, tako da se zaista ne biste trebali brinuti zbog kašnjenja.

Naravno, aplikacija će vas podsjetiti na nadolazeće rođendane, obljetnice i praznike, tako da vam ništa neće promaknuti.

Uz sve ove značajke, imat ćete priliku započeti konferencijske pozive i stvoriti događaje ili podsjetnike pomoću glasovnih naredbi kada ste na putu. 24me također možete dodati svojim widgetima.

Aplikacija podržava iPhone, iPad i Apple Watch uređaje, tako da nećete propustiti ni jedan važan nadolazeći događaj. Možete ju besplatno preuzeti s iOS App Storea gdje možete pokrenuti besplatnu probnu verziju u trajanju od sedam dana. Godišnja Pro pretplata iznosi samo 249.99 HRK, a od sada i s 50% popusta.

Ako vam se svidi, preuzmite 24me i isprobajte ju. Koristite li i vi nešto slično? Podijelite vaša iskustva s nama!

Preuzmite 24me Smart Personal Assistant s App Storea (iPhone, iPad, Apple Watch – besplatno, sadrži kupnju unutar aplikacije)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!