imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

24me vaš pametni osobni asistent


Da budemo iskreni, ime ‘mobilni telefon’ je pomalo zastarjelo, budući da ove uređaje koristimo u mnoge druge svrhe, a ne samo za pozivanje. Na primjer, možemo upravljati našim zadatcima, postaviti podsjetnike, stvoriti događaje i bilješke. Sve to zahtjeva učinkovitu aplikaciju.

App Store je pun aplikacija koje vam mogu pomoći da organizirate vaše događaje ili zadatke. Možete pronaći zaista dobre aplikacije za vaše planove, a jedna od njih je i 24me Smart Personal Assistant. Dostupna je za iPhone, iPad i Apple Watch, a podržava i Shortcuts, najnoviju pametnu značajku iOS-a koja koristi Siri.

Pomoću ove nagrađivane aplikacije imat ćete priliku povećati vašu produktivnost stvaranjem popisa obveza, događaja, podsjetnika, bilješki i mnogih drugih važnih stvari na intuitivan način.

Aplikacija uz vertikalni, nudi i pejsažni prikaz. Vidjet ćete minimalističko i moderno korisničko sučelje koje vam pomaže organizirati vaše zadatke dnevnim, tjednim i mjesečnim pregledima kao sažetak. Uz to, korisnici dobivaju informacije o lokaciji njihovog sljedećeg sastanka i informacije o tome koliko će im vremena otprilike trebati da tamo stignu. Zahvaljujući pametnim obavijestima, aplikacija će vas podsjetiti u koje vrijeme biste trebali krenuti s obzirom na trenutnu situaciju u prometu na vašoj planiranoj ruti, tako da se zaista ne biste trebali brinuti zbog kašnjenja.

Naravno, aplikacija će vas podsjetiti na nadolazeće rođendane, obljetnice i praznike, tako da vam ništa neće promaknuti.

Uz sve ove značajke, imat ćete priliku započeti konferencijske pozive i stvoriti događaje ili podsjetnike pomoću glasovnih naredbi kada ste na putu. 24me također možete dodati svojim widgetima.

Aplikacija podržava iPhone, iPad i Apple Watch uređaje, tako da nećete propustiti ni jedan važan nadolazeći događaj. Možete ju besplatno preuzeti s iOS App Storea gdje možete pokrenuti besplatnu probnu verziju u trajanju od sedam dana. Godišnja Pro pretplata iznosi samo 249.99 HRK, a od sada i s 50% popusta.

Ako vam se svidi, preuzmite 24me i isprobajte ju. Koristite li i vi nešto slično? Podijelite vaša iskustva s nama!

Preuzmite 24me Smart Personal Assistant s App Storea (iPhone, iPad, Apple Watch – besplatno, sadrži kupnju unutar aplikacije)

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!