imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10% uređaja pokreće iOS 12 u manje od dva dana


Kada je riječ o rujnu, lansiraju se novi uređaji. Možete se naviknuti na Appleov redoviti raspored. Uz nove pametne telefone, lansirana je i iduća verzija iOS-a. A isto je bilo i ove godine.

Konačna verzija iOS-a 12 postala je dostupna svima 17. rujna, donoseći mnoge nove funkcije, obećavajući bolje performanse i druge popravke. Sustav tako dobro radi da unutar 48 sati, 10% uređaja koji se trenutno koriste sada pokreće iOS 12. Iako su prve povratne informacije bile apsolutno pozitivne, iOS 11 je prošle godine ostvario isti postotak u samo jednom danu.

A godinu dana prije, iOS 10 je dospio na 14.45% uređaja u samo 24 sata. Čak i ako korisnici imaju naviku biti oprezniji s ažuriranjima, Apple može biti i više nego zadovoljan.

Osim na nove funkcije, u iOS-u 12, Apple je obratio puno pažnje na stabilnost i pouzdanost – na zadovoljstvo mnogih korisnika. Novi sustav je donio ozbiljna poboljšanja u brzini i izvedbi.

Suptilno želimo dodati da ovo ažuriranje nije poboljšalo performanse najnovijih modela, već i starijih. Ako provjerite performanse iPhonea 6 Plus, otvaranje aplikacija je postalo brže za 40%, tipkovnica se pojavljuje za 50% brže a otvaranje aplikacije Kamera sada traje 70% manje vremena.

U uredu smo neko vrijeme testirali iOS 12 – na ljestvici od iPhonea 6 do iPhonea X – i to još otkako je lansirana prva beta verzija. Zabavila nas je čak i prva beta verzija, uglavnom kada smo ju instalirali na starije uređaje. U slučaju sada 4 godine starog iPhonea 6 primijetili smo najozbiljnije poboljšanje u performansama.

iOS 12 je sada dostupan za iPhone 5s i novije te iPad mini 2 i novije uređaje, pružite sustavu priliku i ne oklijevajte podijeliti vaše mišljenje s nama!

Izvor: Macrumors

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!